PAGALBA KELYJE

Sugedo automobilis ir negalite tęsti kelionės?

  • Atvyksime į įvykio vietą
  • Pašalinsime gedimą vietoje – variklio užvedimas išsikrovus akumuliatoriui, rato keitimas, kuro pristatymas
  • Jeigu techninio gedimo neįmanoma pašalinti vietoje arba po eismo įvykio transporto priemonė negali važiuoti – transportuosime automobilį iki mūsų serviso ar iki kito artimiausio

+37063777000

Hibridinių automobilių baterijų remontas

Hibridinių automobilių baterijų remontas – AUTOHIB, tai specializuotas autoservisas Vilniuje, teikiantis aukščiausios kokybės „Toyota“ ir „Lexus“ hibridinių automobilių remonto paslaugas. Didžiausias mūsų dėmesys skiriamas hibridinių sistemų priežiūrai ir ypač hibridinių baterijų diagnostikai, remontui ir keitimui. Patikėkite savo automobilį mūsų ekspertams, kurie užtikrins, kad Jūsų hibridinis automobilis veiktų efektyviai ir saugiai.

Hibridinių automobilių baterijų remontas ir priežiūra

Mūsų servisas specializuojasi „Toyota“ ir „Lexus“ hibridinių baterijų priežiūroje. Turime daugiau nei 10 metų patirtį, dirbant su šiais prekių ženklais. Siūlome platų paslaugų spektrą, siekiant užtikrinti ilgalaikį automobilio tarnavimą ir mažas eksploatacines išlaidas.

Paslaugos

  1. Hibridinių baterijų diagnostika – Naudodami modernią diagnostikos įrangą, tiksliai nustatome baterijos modulio būklę. Patikriname įtampą, talpą ir kitus svarbius parametrus. Tai padeda greitai rasti ir pašalinti gedimus.
  2. Baterijų modulių keitimas – Jei nustatomi prasti modulių veikimo rodikliai, keičiam tik sugedusius modulius. Tai ekonomiškas sprendimas, padedantis išvengti visos baterijos keitimo.
  3. Hibridinių baterijų atnaujinimas – Kai kuriais atvejais bateriją galima atnaujinti, perkalibruojant modulius. Ši paslauga prailgina baterijos tarnavimo laiką ir pagerina jos efektyvumą.
  4. Visos hibridinės baterijos keitimas – Kai remontas nebėra galimas, siūlome naujas arba atnaujintas „Toyota“ ir „Lexus“ baterijas. Naudojame tik sertifikuotas dalis, kad užtikrintume jų ilgaamžiškumą.

Visos kainos yra preliminarios ir gali keistis priklausomai nuo automobilio modelio bei darbų sudėtingumo

Hibridinės baterijos diagnostika Nuo 50 €
Baterijos modulių keitimas Nuo 100 € / modulis
Hibridinės baterijos atnaujinimas Nuo 250 €
Visos hibridinės baterijos keitimas nuo 1500 EUR (naudota/atnaujinta) / nuo 2500 EUR (nauja)
Baterijos aušinimo sistemos valymas Nuo 70 €
Reguliari baterijos techninė priežiūra Nuo 100 €
Hibridinės baterijos patikrinimas ir keitimas

Hibridinių automobilių, ypač „Toyota“ ir „Lexus“ markių, baterijų priežiūra ir remontas yra svarbus aspektas siekiant išlaikyti efektyvumą ir pailginti automobilio tarnavimo laiką. Kadangi šie automobiliai naudoja tiek vidaus degimo variklius, tiek elektrines baterijas, jų veikimas priklauso nuo abiejų sistemų būklės, o baterijos vaidina lemiamą vaidmenį energijos taupymo ir ekologiško vairavimo srityje

Hibridinių automobilių baterijų remontas

Hibridinė ,,Lexus” baterija

Ilgametė patirtis

  • Mūsų kvalifikuoti specialistai turi ilgametę patirtį dirbant su hibridinėmis baterijomis. Jie atlieka išsamią diagnostiką ir nustato baterijos būklę, siūlydami tinkamus sprendimus, tokius kaip atskirų elementų keitimas arba baterijos perkonfigūravimas.
Hibridinės baterijos keitimas

Hibridinės baterijos keitimas

Kodėl verta rinktis AUTOHIB?

  • Patirtis: Turime daugiau nei 10 metų patirtį, remontuodami hibridinius automobilius.
  • Specializacija: Koncentruojamės tik į „Toyota“ ir „Lexus“, todėl gerai žinome šių modelių ypatumus.
  • Naujausios technologijos: Naudojame modernią įrangą, kad užtikrintume aukštą darbo kokybę.
  • Ekonomiškumas: Siūlome modulinį remontą ir baterijų atnaujinimą, siekiant sumažinti išlaidas.

Susisiekite su mumis

Turite klausimų apie „Toyota“ ar „Lexus“ hibridinių automobilių baterijas? Norite pasikonsultuoti arba užsirašyti į diagnostiką? Susisiekite su AUTOHIB.LT komanda telefonu, el. paštu arba užpildykite kontaktinę formą. Mes pasiruošę jums padėti.

© Copyright 2024 Auto Hib Servisas